×
Irani, 14 korrik 2010
Negociatat në lidhje me programin bërthamor iranian janë gati për rifillim, por afatet e zhvillimit të tyre nuk janë bashkërenditur akoma, njoftoi Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov.
Ministri i naftës i Iranit Seyed Massoud Mir-Kazemi dhe Ministri i energjetikës i Federatë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
30
31