×
Kosova, 22 maj 2013
Kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë, respektivisht Ivica Daçiç dhe Hashim Thaçi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
25
26
27
28
29
30
31