×
Kosova, Maj 2013
Pala ruse do të marrë mbi vete financimin e sektorit serb të "South Stream" (ndryshe &ldquo
Presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikoliç, falenderoi Moskën për qëndrimin e saj
Kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë, respektivisht Ivica Daçiç dhe Hashim Thaçi
Serbia po përpiqet të arrijë anëtarësimin e vet në BE
Serbët që jetojnë në veri të Kosovës iu drejtuan me nj
NATO do të marrë mbi vete rolin e garantueses së zbatimit të marrëveshjes
Serbia do ta njohë së shpejti Traktatin e Brukselit, pavarësisht qëndrimit të
Bisedimet e Kryeministrit Ivica Daçiç dhe Zv. Kryeministrit të parë Aleksandër Vuçiç të Serbisë me përfaqësuesit e komuniteteve serbe në Kosovë dhe Metohi mbi njohjen e Traktatit të Brukselit dështuan. Kjo u njoftua sot nga mediat lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
25
26
27
28
29
30
31