×
Kosova, 3 prill 2013
Pas 14 orë bisedimesh në Bruksel Beogradi dhe Prishtina dështuan në arritjen e nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
6
7
8
12
13
14
15
16
17
18
20
21
23
25
26
27
28
29
30