×
Kosova, 15 maj 2012
Autoritetet e Kosovës mbështesin opozitën siriane dhe vendosën me të marrëdhënie diplomatike. Me një deklaratë të tillë doli Ministri i Jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31