×
Kosova, 16 dhjetor 2011
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
4
6
7
8
10
11
12
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31