×
Kosova, 14 dhjetor 2011
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Rusia do të dërgojë deri në fund të këtij viti n
Rusia nuk do të lejojë që “aprovimi” për dërgimin e ndihmave humanitare për serbët kosovarë, që e ka bllokuar aktualisht policia e BE-së në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës, të pritet të vijë nga Prishtina.
Autokolona e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare ësht
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
4
6
7
8
10
11
12
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31