×
Kosova, Dhjetor 2011
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Rusia do të dërgojë deri në fund të këtij viti n
Rusia nuk do të lejojë që “aprovimi” për dërgimin e ndihmave humanitare për serbët kosovarë, që e ka bllokuar aktualisht policia e BE-së në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës, të pritet të vijë nga Prishtina.
Autokolona e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare ësht
Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) nuk lejon kalimin e
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi.
Serbët e Kosovës kanë ngritur përsëri barrikada të reja në hyrje të pikës kufitare “Jarinje” në veri të republikës së vetëshpallur.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Kërkesa e 20.000 serbëve të Kosovës për tu dhë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
4
6
7
8
10
11
12
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31