×
Kosova, 30 qershor 2011
Asambleja Parlamentare e OSBE-së do të shqyrtojë projekt-rezolutën që bën thirrje
Asambleja Parlamentare e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë do të shqyrtojë projekt-rezolutën kundër trafikimit të organeve njerëzore të paraqitur nga Serbia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29