×
Kosova, 10 mars 2011
Në Moskë përshëndesin rifillimin e negociatave të drejtpërdrejta midis Beogradit dhe Prishtinës duke i vlerësuar ato si rrugën e vetme të drejtë për rregullimin e problemit kosovar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31