×
Kosova, 9 mars 2011
Sot në Bruksel përfundoi raundi dyditor i negociatave të para në histori midis autoriteteve serbe dhe kosovare mbi normalizimin e marrëdhënieve dypalëshe.
BE, si ndërmjetës në dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës, mund t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31