×
Kosova, 1 mars 2011
Rusia konfirmon sërish pandryshueshmërinë e pozitës së vet në lidhje me mosnjohjen e pavarësisë së Kosovës nga Serbia, njoftoi më 1 mars MPJ e Federatës Ruse.
Rusia i bën thirrje Beogradit dhe Prishtinës për tu ulur rreth tryezës së bisedimeve, deklaroi më 1 mars Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov. “Erdhi tashmë koha për tu ulur e për të biseduar shtruar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31