×
Kosova, 2011
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Rusia do të dërgojë deri në fund të këtij viti n
Rusia nuk do të lejojë që “aprovimi” për dërgimin e ndihmave humanitare për serbët kosovarë, që e ka bllokuar aktualisht policia e BE-së në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës, të pritet të vijë nga Prishtina.
Autokolona e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare ësht
Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) nuk lejon kalimin e
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi.
Serbët e Kosovës kanë ngritur përsëri barrikada të reja në hyrje të pikës kufitare “Jarinje” në veri të republikës së vetëshpallur.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Kërkesa e 20.000 serbëve të Kosovës për tu dhë
Përkeqësimi i mprehtë i situatës në veri të Republikë
Presidenti i Serbisë Boris Tadiç u bëri thirrje serbëve kosovarë pë
Si rezultat i përleshjeve midis forcave të NATO-s dhe serbëve, që jetojnë në pjesën veriore të Kosovës, u plagosën 25 ushtarakë të Aleancës, thuhet në deklaratën e përhapur sot nga KFOR-i.
Paqeruajtësit e NATO-s në veri të Kosovës vunë në pë
Serbët që jetojnë në veri të Kosovës po shqyrtojnë mund
20 mijë serbë, që jetojnë në territorin e Kosovës, iu drejtuan Dum
Rusia këmbëngul në hetimin e fakteve të shkeljes së të drejtave
Ushtarët e forcës paqeruajtëse ndërkombëtare në Kosovë
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
26
27
28
29
30
31