×
Kosova, 23 korrik 2010
  Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të OKB-së mbi njohjen e legjitimitetit
Serbisë dhe Kosovës u duhet të zhvillojnë marrëdhëniet dypalë
Zgjidhja e problemit kosovar është e mundur vetëm me anë të rrugë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
30
31