×
Kosova, 22 korrik 2010
  Sot Gjykata Ndërkombëtare e OKB-së në Hagë shpalli përfundimin konsultativ në lidhje me pajtueshmërinë e pavarësisë së vetëshpallur të Kosovës me të drejtën ndërkombëtare.
Gjykata Ndërkombëtare e OKB njohu legjitimitetin e shpalljes së njëanshme të
  Në Serbi sot presin me padurim të madh dhe shpresë shpalljen nga Gjykata Ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
30
31