×
Kosova, 21 korrik 2010
Dhoma e Apelit e Gjykatës Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë anuloi pjesërisht vendimin për dhënien e pafajësisë ish Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinajt dhe kërkoi fillimin e procesit rigjykues ndaj tij.
  Gjykata e Hagës për ish Jugosllavinë, me sa duket, për herë të parë gjatë gjithë historisë së ekzistencës së vet demonstroi shenja objektiviteti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
30
31