×
Nord Stream, Korrik 2010
Gazsjellësi "Nord Stream" doli tashmë në bregdetin rus. Kompania Nord Stream shtroi tashmë nëpër fundin e detit dhe nxorri në stere tubacionin e parë të gazsjellësit në Gjirin Portovaja të qarkut të Leningradit, njofton Agjencia RIA Lajmet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31