×
pirateria, Tetor 2012
Piratët hapën zjarr mbi anijen kryesuese të grupit ushtarak detar NATO-s në brigjet e Somalisë - fregatën holandeze "Rotterdam".
Zyra Ndërkombëtare Detare (IMB) informon për një rënie të numrit të sulmeve të piratëve në botë deri në nivelin më të ulët të tre viteve të fundit.
Kompania franceze “Bourbon” - pronare e një rimorkiatori anijeje, i cili u sulmua nga piratët nigerianë - krijoi një ekip special për të kërkuar marinarët e rrëmbyer ruse.
Gjashtë shtetas rusë dhe një estonez u rrëmbyen nga piratët gjatë një sulmi kundër një rimorkiatori në Nigeri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31