×
pirateria, Maj 2012
Avionët ushtarakë, që marrin pjesë në operacionin evropian antipirateri, kanë që
Kompanitë e sigurimeve do të krijojnë një flotë private për mbrojtjen e anijeve në Oqeanin Indian pranë brigjeve të Somalisë. Në këtë mënyrë ato kanë ndërmend t’i përgjigjen piratëve dhe autoriteteve zyrtare, të cilat nuk mund të mbrojnë rrugët e lundrimit detar. Edhe pse qëndrimi ndaj kësaj iniciative është i dykuptimtë: ekspertët dhe pronarët e anijeve druhen se mos ajo do të shndërrohet në mjet për vjeljen e parave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31