×
pirateria, Shkurt 2012
Të martën piratët sulmuan një anije holandeze pranë brigjeve të Nigerisë dhe morrën peng dy veta - kapitenin dhe kryeinxhinierin e saj. Siç njofton Agjencia France-Presse (AFP), një nga anëtarët e ekuipazhit është plagosur.
Në mbledhjen e Këshillit të ministrave të jashtëm të vendeve t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28