×
pirateria, Janar 2012
Autoritetet në ishujt Seishell hoqën dorë nga gjykimi i piratëve, që pushtuan anijen ushtarake daneze. Kjo shpjegohet kryesisht, me mungesën e dëshirës për të mos shpenzuar për mbajtjen e tyre nën arrest si dhe për shpenzimet e gjyqit.
Njësia e luftanijeve të Flotës Ruse të Paqësorit ia hyri plot
Njësia e 7-të e anijeve të Flotës ruse të Paqësorit me në krye anijen e madhe anti-nëndetëse “Admiral Tributs” («Адмирал Трибуц») mbërriti në Gjirin e Adenit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31