×
pirateria, Korrik 2011
Piratët kapën në brigjet e Nigerisë çisternën greke “Aegean Star”, njoftoi zëdhënësi i rojes bregdetare greke.
Mbi një rritje të konsiderueshme të sulmeve të piratëve në dete dhe oqeane flitet në raportin e publikuar në Londër të Byrosë Ndërkombëtare Detare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31