×
pirateria, 2009
Në ekuipazhin e anijes "Saint James" të marrë peng nga piratët, tre
26 marinarë rusë mund ta kalojnë Vitin e Ri nën robërinë e piratëve somalezë, njoftuan në Internet-botimin e "Buletini detar".
Moska përcakton fatin e rusëve, të kapur peng nga piratët somalezë, njoftoi Përfaqësuesi i MPJ Andrej Nesterenko.
Piratët somalezë rrëmbyen një cisternë që po lundronte nën flamurin britanik nga Spanja për në Tailandë. Ekuipazhi i anijes është i përzier dhe përbëhet nga 26 veta.
Njësia e re e anijeve të Flotës së Oqeanit Paqësor po
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31