×
zjarr, Prill 2013
"Pas bisedës me drejtorin e spitalit, unë mund të them se nuk është
"Unë shpresoj shumë se organet e pushtetit federal dhe rajonal do t’u kushtojnë nj
Shumica e pacientëve psikiatrikë, të cilët humbën jetën n
Bashkëpunëtorët e shërbimeve të shpëtimit kanë gjetur
E shtuna, data 27 prill, është shpallur ditë zie në rajonin e Moskës për njerëzit të cilët gjetën vdekjen si rezultat i zjarrit që ra në një spital psikiatrik në veri të rajonit.
Disa shpërthime ndodhën në dy maune, që transportojnë gaz natyror, në lumin Mobile në shtetin amerikan Alabama. Janë hospitalizuar tre persona.
Shpërthimi në uzinën e prodhimit të plehrave kimike në Texas provokoi l
Shpërthimi ndodhi të mërkurën në një nga repartet e uzinës së SHA "Motorët e Perm-it" (russ.
Aviacioni i Largët i Forcave Ushtarake Ajrore të Rusisë humbi një bombardues strategjik “Tu-95MS”, në bordin e të cilit më 26 shkurt të këtij viti ra zjarr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
27
28
29
30