×
zjarr, 12 shtator 2012
Të paktën 314 njerëz u bënë viktima të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë mediat vendase. Një zjarr shpërtheu në një fabrikë veshjesh në qytetin Karachi në jug të Pakistanit.
Deri në 105 njerëz ka rritur numri i viktimave të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë ditën e martë mediat lokale me referim në autoritetet.
  Të paktën 60 vetë u vranë dhe mbi 30 të tjerë u plagosën si rezultat i një zjarri në një fabrikë veshjesh në qytetin port të Karaçit në jug të Pakistanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30