×
zjarr, 30 dhjetor 2011
Dimitri Medvediev ngarkoi dy zëvendëskryeministrat Dimitri Rogozin dhe Igor Seçin të merren
Sipas të dhënave paraprake, shkak i zjarrit që shpërtheu në konviktin e
Zjarri në kantierin detar të rajonit Murmansk (në veri të Rusisë), ku ndodhej për riparim nëndetësja bërthamore “Ekaterinburg”, u arrit të shuhet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
31