×
shpërthim, 5 gusht 2013

Si rezultat i një shpërthimi që ndodhi në qytetin Cotabato, në ishullin Mindanao në jug të Filipineve, humbën jetën të paktën 4 persona.

Në Afganistan të paktën 4 persona u vranë dhe më shumë se 20 të tjerë u plagosën si rezultat i një shpërthimi në tregun e Kandaharit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
3
4
6
8
9
10
11
12
13
17
18
24
25
27
29
30
31