×
shpërthim, 29 prill 2013
Lajmi mbi shpërthimin e fuqishëm në Pragë fluturoi menjëherë deri në Moskë dhe shkaktoi shumë pyetje.
Tre shpërthime buçitën sot në jug të Irakut në zonat e banuara kryesisht me myslimanë shiitë. Sipas të dhënave të fundit, si pasojë e shpërthimeve humbën jetën të paktën 11 persona.
Viktima të shpërthimit në Pragë mund të jetë nga tre deri në katër vetë, njoftoi Drejtori i Shërbimit të shpëtimit të Pragës, Zdeněk Schwarz.
Të paktën 4 persona humbën jetën dhe 28 të tjerë u plagosën si pasojë e shpërthimit të një bombe në një rrugë me shumë lëvizje në qytetin e Peshawar-it në veriperëndim të Pakistanit.
Në qendër të Pragës, në afërsi të Urës së Karlov-it, me sa duket po vazhdon rrjedhja e gazit.
Numri i të plagosurve si rezultat i shpërthimit që ndodhi në qendër të Pragës është të paktën 55 persona, njoftuan zjarrfikësit që po punojnë aktualisht në vendngjarje.
Një shpërthim i fuqishëm buçiti në qendër të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
4
5
6
7
9
12
13
14
20
21
26
27
28