×
shpërthim, 23 prill 2013
Tamerllan dhe Xhohar Carnaev, të dyshuarit për organizimin e shpërthimeve në vijë
Dy persona u plagosën si rezultat i një shpërthimi në Rrugën “Arbati i Ri” (russ.
Ditën e martë një makinë bombë shpërtheu pranë Ambasadës franceze në kryeqytetin e Libisë, Tripoli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
4
5
6
7
9
12
13
14
20
21
26
27
28