×
shpërthim, 17 prill 2013
Presidenti amerikan Barack Obama për herë të parë e ka quajtur zyrtarisht shpërthimin në Boston “akt terrorizmi”. Për të hetuar sulmin terrorist të 15 prillit, gjatë të cilit u plagosën, sipas të dhënave të përditësuara, rreth 180 persona dhe tre të tjerë humbën jetën, janë tërhequr hetuesit më të mirë operativë, teknika më e përparuar dhe ekspertët e 3 agjencive speciale të SHBA-së.
Policia izraelite po kërkon vendin e rënies së predhave reaktive pranë qytetit resort
Në mesin e viktimave të shpërthimeve në vijën e finishit në maratonën e Bostonit, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, njëri ishte shtetas i Kinës, njofton ditën e mërkurë Korporata Radiotelevizive britanike British Broadcasting Corporation (BBC).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
4
5
6
7
9
12
13
14
20
21
26
27
28