×
shpërthim, 19 mars 2013
Viktima të shpërthimit që ndodhi në bazën ushtarake Hawthorne në shtetin e Nevada u bënë 7 marinsa.
Si pasojë e shpërthimit që ndodhi në një bazë ushtarake në shtetin e Nevada të SHBA-së humbën jetën disa persona.
Në rajonet shiite të Bagdatit ditën e martë gjëmuan disa shpërthime të fuqishme. Sipas të dhënave të policisë dhe personelit mjekësor, 56 persona kanë vdekur dhe mbi 200 të tjerë janë plagosur.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
15
16
17
21
22
23
24
25
26
27
30
31