×
shpërthim, 4 shkurt 2013
Katër persona u vranë dhe rreth 20 të tjerë u plagosën si rezultat i hedhjes në erë të një terroristi kamikaze në veri të kryeqytetit të Irakut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
12
13
15
16
17
23
24
26