×
shpërthim, 7 nëntor 2012
Një shpërthim i fuqishëm gjëmoi ditën e mërkurë në afërsi të ndërtesës së parlamentit të Somalisë në Mogadishu.
Një terrorist-kamikaze detonoi një mekanizëm shpërthyes në qytetin veriperëndimor pakistanez të Peshavarit (Peshawar).
Dhjetëra njerëz u vranë dhe plagosën natën e kaluar si
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
20
24
25
27