×
shpërthim, 5 nëntor 2012
Të paktën 50 ushtarakë sirianë dhe bashkëpunëtorë të
Trupat qeveritare siriane kanë filluar bombardimet në zonat periferike të Damaskut, të cilat kontrollohen nga forcat opozitare.
Sot në kryeqytetin e Bahreinit Manama ndodhi një seri shpërthimesh, si pasojë e të cilave u vranë dy persona dhe të paktën një u plagos. Sipas njoftimeve të policisë në zona të ndryshme të qytetit janë detonuar pesë bomba.
Komisioni për hetimin e shpërthimit në një minierë në Zelandë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
20
24
25
27