×
shpërthim, 22 qershor 2012
Të paktën 14 persona u vranë dhe 106 u plagosën si reyultat i dy shpërthimeve sot në veri të Bagdadit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30