×
shpërthim, 1 mars 2012
Të paktën 3 policë u plagosën sot gjatë një shpërthimi që ndodhi në zyrat e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim aktualisht në pushtet në Turqi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31