×
shpërthim, 2011
Numri i viktimave të shpërthimeve në Damask arriti në 30 persona, më shumë se 50 të tjerë janë plagosur.
Në kryeqytetin e Sirisë - Damask të premten buçitën 2 shpërthime terroriste. Për këtë i njoftuan Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” gazetarët e Agjencisë siriane SANA.
Persona të paidentifikuar hodhën në erë tubacionin e gazit në veri të Gadishullit të Sinait. Ky gazsjellës përdoret për realizimin e furnizimeve të gazit nga Egjipti në Izrael.
Si të paktën katër persona u vranë dhe më shumë se
Në lindje të Turqisë, në tubacionin nëpërmjet të cilit pompohet
Shpërthimi ndodhi sot në periferitë e kryeqytetit të Kirgistanit - Bishkek, në territorin e tregut të madh të mallrave me shumicë “Dordoi”. Për këtë njoftuan dëshmitarët okularë nga vendi i ngjarjes.
I arrestuari në Norvegji mbi bazë të dyshimit për kryerje të aktit të dyfishtë terrorist Anders Breivik deklaroi se planifikonte atentatin ndaj Kryeministres së vendit Gro Harlem Brundtland. Ajo e ka kryesuar tri herë qeverinë, respektivisht në vitet 1981, 1996 dhe tani.
Terroristi norvegjez Anders Breivik, në ndërgjegjen e të cilit janë më shumë
Sot në Norvegji është shpallur Minuta e heshtjes për nder të kujtimit të viktimave të aktit të dyfishtë terrorist të 22 korrikut.
Sot në Norvegji është shpallur Minuta e heshtjes për nder të kujtimit të viktimave të aktit të dyfishtë terrorist të 22 korrikut.
Mu në qendër të kryeqytetit të Norvegjisë - Oslo  buçiti një shpërthim.
Dy shpërthime të fuqishme tronditën sot kryeqytetin e Bullgarisë. Ato buçitën përpara godinave të partive politike. Fuqia e mekanizmave shpërthyes përbëri rreth 150 gram në ekuivalent tritoli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31