×
terrorizmi, 19 qershor 2013
Të paktën 2 persona humbën jetën dhe 11 të tjerë u plagosën rëndë si rezultat i një hedhjes në erë të një terroristi kamikaze në treg në qytetin e Sadah të Jemenit, njofton Ministria e Mbrojtjes e vendit.
Drejtori i Agjencisë së Sigurisë Kombëtare të SHBA-së, Gjenerali Keith Alexander, deklaroi se programet e mbikëqyrjes (survejimit) elektronike, të cilat po i ekspozon publikisht informuesi Edward Snowden, kanë ndihmuar në parandalimin e më shumë se 50 sulmeve që nga viti 2001.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
27
28
29
30