×
terrorizmi, 2 maj 2013
Policia u interesua për një farë Cameron B. Dambrosio, pasi studentët e Shkoll
Në prill OKB-ja regjistroi numrin më të lartë të viktimave të dhunës në Irak gjatë një muaji që nga viti 2008, thuhet në deklaratën e misionit të organizatës në Bagdad.
Studentët nga Kazakistani Diaz Kadirbajev dhe Azamat Tazhajakov rrezikohen të dënohen me 5 vjet heqje lirie dhe një gjobë prej 250 mijë $, njofton FBI-ja, të ndaluarit të tretë - amerikanit Robel Phillipos - mund t’i jepet dënimi deri në 8 vjet burg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
18
19
20
25
26
27
29