×
terrorizmi, Korrik 2011
Atyre që kanë ndjekur me vemendje të përqendruar çështjen e Anders Breivik u lindin plotësisht natyrshëm pyetje që kërkojnë përgjigje.
Terroristët e organizatës “Al-Qaeda” janë të gatshëm të
Rusia dhe NATO po fillojnë bashkëpunimin aktiv praktik në luftën kundër terrorizmit. Tashmë që vitin e ardhshëm në Paris dhe në Shën Petersburg planifikohet testimi i sistemit më modern të garantimit të sigurisë në aeroportet dhe stacionet e trenave.
Pavarësisht nga sukseset e Koalicionit Antiterrorist, potenciali i terrorizmit ndërkombëtar vazhdon të
Në mbledhjen e X-të të krerëve të shërbimeve speciale (inteligjencë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31