×
terrorizmi, 4 mars 2011
Rusia kujton viktimat e sulmit terrorist në aeroportin “Domodedovo”. 40 ditë më parë terroristi kamikaze shpërtheu bombën në mes të turmës së njerëzve që sapo kishin mbërritur në aeroport dhe mori jetën e 37 vetave.
Sot, më 4 mars, Rusia përmend viktimat e sulmit terrorist në aeroportin moskovit “Domodedovo”. Kaluan 40 ditë nga tragjedia në terminalin ndërkombëtar të aeroportit moskovit kur shpërtheu bomba.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31