×
terrorizmi, Korrik 2010
U ngrit çështje penale në lidhje me faktin e shpërthimit që ndodhi pranë qendrës tregtare në kryeqytetin e Çeçenisë - Grozni (Kaukaz i Veriut).
Likuidimi i pasojave të aktit terrorist në hidrocentralin Baksanskaja është në qendër të vemendjes së ekspertëve, takimi i të cilëve do të mbahet në Kabardino-Ballkari (Kaukazi i Veriut).
Në hidrocentralin Baksanskaja detonuan 4 mekanizma shpërthyes, edhe një bombë tjetër u
  Dy nga tre hidrogjeneratorët e hidrocentralit Baksanskaja, që është ngritur mbi lumin Baksan në Republikën verikaukaziane të Kabardino-Ballkarisë, janë dëmtuar si rezultat i shpërthimeve që ndodhën në sallën e turbinave.
Dy persona gjetën vdekjen si rezultat i aktit terrorist që u krye në hidrocentralin Baksanskaja të Republikës së Kabardino-Ballkarisë në Kaukazin e Veriut.
Në kryeqytetin afgan ushtoi një shpërthim i fuqishëm. Siç njofton Agjencia RIA Lajmet, bile edhe në aeroportin e Kabulit ranë dhe shpërthyen dy predha reaktive. Në të dyja rastet ka të dëmtuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31