×
terrorizmi, 31 mars 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev është mëse i bindur, se për çrrënjosjen e plotë të terrorizmit dhe ekstremizmit është e domosdoshme të punohet me njerëzit në Kaukazin e Veriut dhe tu propozohen atyre kushte të reja jetese.
Dëgjuesit e radiokompanisë "Zëri i Rusisë" janë tejet të indinjuar e të hidhëruar nga aktet terroriste që ndodhën në metronë e Moskës dhe shprehin solidaritetin e tyre me popullin rus.
Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin ngarkoi Kreun e MPB Rashid Nurglijev me detyrën e forcimit të nënreparteve të milicisë në Kaukazin e Veriut.
U identifikua terroristi kamikaze, i cili hodhi veten në erë në qytetin Kizljar, i raportoi Kreu i MPB të Dagestanit Presidentit të republikës. Emri i kamikazes nuk bëhet publik në interes të hetimit.
Falë video regjistrimeve të kamerave të sigurisë të vendosura në stacionet e metros
Aktet terroriste në Moskë dhe në Kizljar janë hallka të një zinxhiri dhe shfaqje të atij aktiviteti terrorist me të cilin ne luftojmë dhe do të vazhdojmë të luftojmë edhe më tej.
Aktet terroriste në metronë e Moskës, që morën jetët e dhjetra njerëzve të pafajshëm, demonstruan sërish forcën dhe karakterin global të rrezikut kërcënues terrorist.
Komiteti Antiterrorist Kombëtar (KAN) do ti paraqesë Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev projektin e
  Ceremonitë e para funerale të varrimit të viktimave të akteve terroriste, që u
Si rezultat i dy shpërthimeve që buçitën në qytetin Kizliar t
Në Rusi sot do të zhvillohen ceremonitë e para funerale të varrimit të viktimave të akteve terroriste që u kryen në metronë e Moskës. Në vigjilje në kryeqytetin rus u shpall Ditë Zie.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28