×
terrorizmi, Dhjetor 2009
Numri i të vdekurve, si rezultat i sulmit terrorist në megapolisin pakistanez Karaçi, arriti në 31 veta.
Më shumë se 20 veta gjetën vdekjen dhe mbi 70 të tjerë u plagosën si rezultat i sulmit terrorist në megapolisin pakistanez Karaçi. Numri i viktimave të këtij sulmi do të vazhdojë të rritet.
Rusia dhe ish republikat e Bashkimit Sovjetik, të lidhura me fatin e vet me Afganistanin, kujtojnë 30 vjetorin e futjes në këtë vend të trupave sovjetike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31