×
South Stream, Maj 2013
Pala ruse do të marrë mbi vete financimin e sektorit serb të "South Stream" (ndryshe &ldquo
Serbia filloi përgatitjet për ndërtimin e seksionit të vet të gazsjell
Kompania serbe “Serbiagaz” dhe autoritetet e republikës nënshkruan një marrëveshje mbi ndryshime të caktuara në planin e ndërtimit të gazsjellësit rus. Dokumenti do të mundësojë fillimin së shpejti të punimeve për shtrimin e tubave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31