×
South Stream, Mars 2011
“Gazprom” dhe kompania sllovene Geoplin Plinovodi nënshkruan marrëveshjen për krijimin mbi
Të martën, më 22 mars, Kryeministri rus Vladimir Putin fillon turneun e vet dyditor ballkanik. Ai do të vizitojë gjatë tij Slloveninë dhe Serbinë. Kësaj teme i kushtoi komentin e vet vëzhguesi i “Zërit të Rusisë” Pjotër Iskenderov.
Federata Ruse nuk shtron çështjen e heqjes dorë prej realizimit të projektit të gazsjell
Në negociatat e zhvilluara në Kremlin nuk u arrit të sigurohet pëlqimi nga ana
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30
31