×
muzikë, Tetor 2013

Hitet e Britney Spears rezultuan të jenë një armë e fuqishme kundër piratëve somalezë.

Grupi muzikor amerikan i rrymës Metal Metallica mund të japë disa koncerte në Antarktidë, thuhet në website-in e sponsorit të turneve - kompanisë Coca-Cola.

Albumi i ri i studios i Britney Spears do të quhet "Britney Jean", njoftoi këngëtarja në një intervistë për "Radio Capital".

Ministria ruse e Mbrojtjes po përgatit solistin e vet ushtarak për të marrë pjesë në festivalin e këngës "Eurovision 2014", njoftoi për gazetarët Kreu i Ansamblit të këngëve dhe valleve të ushtrisë me emrin "Aleksandrov".

Muzikantët më të mirë të vendit do të performojnë falas në platforma të ndryshme të Moskës në kuadër të aksionit "Nata e muzikës".

Më 4 tetor të vitit 2013 në sallën e koncerteve të Pallatit Shtetëror të Kremlinit do të mbahet koncerti jubilar i Ansamblit Akademik të Këngëve dhe Valleve të Ushtrisë ruse "Aleksandrov".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
30
31