×
muzikë, Mars 2011
Festivali i X-të Moskovit i Pashkëve, i cili do të hapet më 24 prill, do të ketë një kumbim të veçantë. Për këtë deklaruan organizatorët e këtij forumi muzikor në promovimin e tij në kryeqytetin rus.
Në Tver u hap Festivali i XIX-të Ndërkombëtar “Johann Sebastian Bach: nga
Më 14 mars në qytetin gjerman Düsseldorf, ku në maj do të zhvillohet konkursi me mjaft popullaritet i këngës “Eurovision 2011”, u hodh shorti përkatësisht debutimit të pjesëmarrësve të tij.
Rusinë në konkursin e këngës “Eurovision 2011” do ta pë
Me oratorinë monumentale “St. John passion” do të hapet Festivali ndërkombëtar i Moskës “Muzika e Johann Sebastian Bach-ut” (4-25 mars), i cili zhvillohet me pjesëmarrjen e ekzekutuesve nga Rusia, Gjermania, Franca, SHBA, Zvicra, Britania e Madhe, Holanda dhe Brazili.
Kori akademik shtetëror folklorik Verior rus do të ndërmarrë një turne, i
Triumfale i quajti shtypi italian koncertet e artistit të popullit të Bashkimit Sovjetik Juri Temirkanov në
“Europa me sytë e rusëve. Rusia me sytë e europianëve” - në kuadro të tillë kihet ndërmend të zhvillohet festivali muzikor që do të hapet më 1 mars në Moskë dhe do të vazhdojë gjatë gjithë vitit 2011.
Kori i famshëm shtetëror akademik rus me emër të Piatnickit kremton 100-vjetorin që nga dita e krijimit të vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31