×
mjekësia, Tetor 2013

Shkencëtarët e Novosibirskut nga Instituti i Kërkimeve të Imunologjisë Klinike të Degës siberiane të Akademisë së Shkencave të Rusisë kanë zhvilluar vaksinën kundër kancerit.

Studjuesit në Britaninë e Madhe deklarojnë se kanë bërë një hap të madh drejt zhvillimit të një trajtimi efektiv të sëmundjes së Alzheimer-it dhe sëmundjeve të tjera të trurit.

Çmimi Nobel për fiziologji ose mjekësi për vitin 2013 iu dha James Rothman dhe Randy Schekman nga SHBA-ja dhe shkencëtarit gjerman Thomas Sudhof për zbulimet në lidhje me mekanizmin e rregullimit të ndërveprimeve midis qelizave.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31