×
mjekësia, Shtator 2012
Aktorja dhe e Dërguara e Posaçme e Komisionerit të Lartë të OKB
Shërbimi shëndetësor i Danimarkës forcon rregullat për donacionin e
Në Korenë e Jugut, u zbulua një lloj i ri i gripit të derrit H1N2, i cili ka potencial pandemik.
Master Class-i për diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të frymëmarrjes gjatë gjumit, ose, më thjesht, e gërhitjes për herë të parë zhvillohet në Rusi. Aktualitetin e aktivitetit e konfirmon statistika mjekësore: më shumë se gjysma e popullsisë së иotës gërhet periodikisht gjatë gjumit dhe çdo një në pesë veta pas moshës 30 vjet gërhet vazhdimisht. Gërhitja kronike, paralajmërojnë ekspertët, është vdekjeprurëse.
Në përvjetorin e njëmbëdhjetë të shkatërrimit të
Më shumë se 1000 persona morrën pjesë në një notim masiv përmes kanaleve të qytetit të Amsterdamit. Zakonisht noti në kanalet e Amsterdamit është i ndaluar për arsye sigurie.
Shkencëtarët suedezë vërtetuan se dieta me çokollatë mund të parandalojë goditjet ne tru (insultin cerebral), megjithatë kolegët e tyre britanikë menjëherë hodhën poshtë rezultatet e studimeve shumëvjeçare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30